SK Černošice |

Proč nechladíme

Množí se nám dotazy, jak se budou kompenzovat neodtrénované hodiny a kdy bude na zimním stadionu led. S řešením  bychom chtěli  počkat, až bude jasné jak velký celkový  výpadek tréninků COVID způsobí. Jedna z možností je prodloužení sezony, případné snížení příspěvků za druhé pololetí.  

Nezapomínejte však prosím, že členské příspěvky tvoří cca 50 % rozpočtu na sport. Zbylých 50% jsou dotace, ale především výnosy z komerční činnosti klubu, která je COVIDEM značně zasažena. Pro ilustraci nám od října do dnešního dne chybí přes milion korun za tržby od rekreačních hokejistů, škol, veřejného bruslení a krasobruslařek.

Co se týče ledové plochy – jsou zimní stadiony, které led nerozmrazily. Jsou k tomu různé důvody, např. drahé reklamy na ledové ploše za stovky tisíc, anebo skutečnost že provoz ZS nefinancuje klub a nemusí si dělat starosti, kde na to vzít peníze. Náš stadion mezi tyto nepatří.

Spousta rodičů má informace o tom, jak na jiných zimních stadionech bruslí celé týmy dětí nebo dospělých. Rozhodně nechceme jít cestou vědomého porušování vládních nařízení, anebo alternativních výkladů těchto nařízení. V tuto chvíli je možné, aby ve vnitřním prostoru sportovalo 9+1 trenér a to ještě v rouškách. Za tohoto stavu nejsme schopni s klidným srdcem pustit do haly komerční pronájmy, bez kterých nelze provoz ZS financovat.

Národní sportovní agentura společně  se zástupci ČSLH jednala v posledních dnech již dvakrát s vládou o výjimce pro kolektivní sporty. V pondělí by se vláda k těmto záležitostem měla vyjádřit a my pevně věříme, že nám rozhodnutí vlády umožní zahájit provoz.

 

Další dotazy rádi zodpovíme,

SK Černošice

 

Pojď hrát hokej

Aktuální články

Rekonstrukce restaurace na zimním stadionu

Vážení příznivci černošického hokeje,Dovolte, abychom vám oznámili, že dnem 1. března  se uzavírá restaurace na zimním...

Konec A týmu ve čtvrtfinále play-off

V úterý 20.února a v pátek 23.února nastoupili naši muži A  ve čtvrtfinále play-off proti týmu HC Rytíři Vlašim. Proti soupeři se...

Pojď hrát hokej 2024

Ve čtvrtek 18. ledna proběhla na černošickém zimním stadionu tradiční náborová akce v rámci celorepublikového Týdne hokeje –...